Molen Bataaf

Molen Bataaf

Winterswijkse molen

Bezoek de molen

Alle zaterdagen van 10 tot en met 16.00 uur en op koopzondagen. Dit is op de laatste zondag van de maand van 12 tot 17.00 uur. In juni tm. augustus zijn we dinsdags ook open tussen 10 en en 16.00 uur. Excursie op aanvraag via info@molenbataaf.nl. Kosten 25 euro voor de eerste tien personen. Elke persoon meer 2,50 euro.

Molendagen en prijsuitreiking

Onder een aangenaam zonnetje kan Molen Bataaf terugkijken op twee geslaagde Nationale Molendagen. Molen Bataaf bakte ze echt bruin en elk bezoek was in de gelegenheid om een gratis pannenkoek te eten. Rob Holweg en Carla te Voortwis waren volop in de weer om de molengasten te verwennen. Aan het einde van de rit hadden ze er plusminus 500 gebakken.

Een bijzondere gaste was Jaylee Aalbers. Zij werd de winnaar van de kleurwedstrijd die met Pasen werd gehouden. Jaylee, nam uit de handen van voorzitter Henk te Kulve een goodybag in ontvangst met de nodige ingredienten om thuis de pannenkoeken te bakken. Zo zij vertelde, wordt ze binnenkort zes jaar en voor haar partijtje mag ze als ’toetje’ met haar vriendinnetjes een keer naar de molen komen om samen met de molenaar de molen te bekijken. Daarna wist ze nog snel een pannenkoek naar binnen te werken en hiermee het voorbeeld volgend van de vele zeer geinteresseerde gasten. Foto: PR Molen Bataaf.